Harmoni 105

Hustyp:
1-planshus
Antal rum:
4 rum och kök
Byggnadsarea:
105,1 m2
Boarea bottenvåning:
93,4 m2
Lägg till i min lista
 

Harmoni 105

Harmoni 105 är ett av våra större fritidshus och har gott om utrymme för hela familjen. Med separat klädvård, gott om förvaring och stora sovrum finns alla funktioner som behövs för ett bekvämt året-runt-boende. De stora fönsterpartierna mot uteplatsen och burspråket vid matplatsen ger de gemensamma ytorna en härlig ljus känsla.

Köket har fått en egen hörna men ligger ändå i närhet till storstugan. Med utgång i storstugan, vid entrén och i det stora sovrummet kan man ta sig ut i tre olika väderstreck vilket ger flexibilitet gällande väder och vind.

 

Översikt

Harmoni 105

Hustyp: 1-planshus
Antal rum: 4 rum och kök
Byggnadsarea: 105,1 m2
Boarea bottenvåning: 93,4 m2
 

Flexibilitet

VästkustStugan tillhandahåller en rad olika fritidshusmodeller. Med hjälp av dessa kan du tillåta dig att inspireras när du ska bygga fritidshus.

Våra flexibla fritidshusmodeller är skapade för att du ska kunna vrida och vända på planlösningen, så att slutresultatet passar just dig och din familj. Känn dig fri att anpassa planlösningen utifrån dina behov. På så sätt kan du bygga ditt unika fritidshus.

Så flexibelt som du önskar

Självklart kan du komma till oss med egna förslag på ritningar och planlösningar. Du kanske rent av har en idé på en helt egen fritidshusmodell? Inga problem! Hör av dig till oss så hjälper vi dig att förverkliga ditt drömhus. Vi på VästkustStugan jobbar för att du ska få det fritidshus som du vill ha.