Effekt 88

Hustyp:
1-planshus
Antal rum:
4 rum och kök
Byggnadsarea:
88,4 m2
Boarea bottenvåning:
77,9 m2
Lägg till i min lista
 

Effekt 88

I Effekt 88 är storstugan husets hjärta och en naturlig samlingsplats för familj och vänner. Till kök och matplats är det en bred passage vilket ger en öppen känsla och i samma del av huset finns även entré, WC samt ingång till ett av sovrummen.

I den bortre delen av huset finns det ytterligare två sovrum. Om så önskas kan man slå ihop klädkammarna till en enda stor tillhörande det stora sovrummet.

 

Översikt

Effekt 88

Hustyp: 1-planshus
Antal rum: 4 rum och kök
Byggnadsarea: 88,4 m2
Boarea bottenvåning: 77,9 m2
 

Flexibilitet

VästkustStugan tillhandahåller en rad olika fritidshusmodeller. Med hjälp av dessa kan du tillåta dig att inspireras när du ska bygga fritidshus.

Våra flexibla fritidshusmodeller är skapade för att du ska kunna vrida och vända på planlösningen, så att slutresultatet passar just dig och din familj. Känn dig fri att anpassa planlösningen utifrån dina behov. På så sätt kan du bygga ditt unika fritidshus.

Så flexibelt som du önskar

Självklart kan du komma till oss med egna förslag på ritningar och planlösningar. Du kanske rent av har en idé på en helt egen fritidshusmodell? Inga problem! Hör av dig till oss så hjälper vi dig att förverkliga ditt drömhus. Vi på VästkustStugan jobbar för att du ska få det fritidshus som du vill ha.