Kullen 175

Sju rum och kök i nyfunkisstil

Kullen 175 är ett sluttningshus med nyfunkisstil och en känsla av ett enda plan åt entrésidan och två plan åt trädgårdshållet.

Entrén är rymlig och kök och vardagsrum har en halvöppen planlösning. Medan köket har utsikt mot entrésidan ligger matplats, vardagsrum och tv-rum längs med trädgårdssidan av huset. Matplatsen är ljus och utrustad med dörr mot balkongen.

På entréplan finns även ett sovrum och wc med dusch. På det nedre planet finns ett stort allrum med utgång till trädgården. Vidare finns här tre sovrum, badrum med möjlighet till bastu, klädkammare och ett stort rum för klädvård med dörr ut till trädgården.

Vad ingår när man bygger hus

Vår standard uppfyller högt ställda krav på funktion, kvalité och design. Vill ni sätta egen prägel på huset är möjligheterna näst intill oändliga. Vi har samlat ett stort urval av tillval i vår broschyr Standard & tillval. Ni kan bläddra i katalogen online och få inspiration till just ert nya hus.

Leveransbeskrivning

Översikt

Boarea

161,7 m²

Antal rum

7 rum och kök

Hustyp

Suterränghus
Visa mer

Byggyta

113,0 m²

Öppenarea

12,1 m²

Byggnadshöjd

3,453 m

Taklutning

Nockhöjd

6,530 m

BOAREA ENTRÉPLAN

88,6 m²

BOAREA SLUTTNINGSPLAN

73,1 m²

Biarea

13,2 m²

Bli kontaktad av oss

Fyll i kontaktformuläret nedan så kommer vi att kontakta dig inom kort. Skriv gärna i meddelandefältet vilken tid som passar om du vill att vi ringer upp. Vi hörs!

*” anger obligatoriska fält

E-post*

Planritning

Fasadritning

beställ huskatalog västkuststugan

Beställ katalog

Inspireras av bilder på våra husmodeller, planritningar, fasadritningar och få information.