enplanshus med pulpettak

Trubaduren 95

Litet och modernt med fyra rum och kök

Trubaduren 95 är ett litet enplanshus med modern arkitektur. Det brutna sadeltakets nivåskillnader ger ett lekfullt och trendigt intryck som matchas med en ordentligt markerad entré.

Vardagsrummet och köket delas på ett naturligt sätt upp av kyl och frys som också bildar en användbar vägg att till exempel placera braskaminen eller tv- och mediecenter på.


Vardagsrummet kännetecknas av det höga snedtaket och de höga taklinjeformade fönstren. Tre rymliga sovrum ligger samlade i ena delen av huset och det större av dem har en egen utgång till trädgården. Rummet för klädvård ligger strategiskt placerat nära sovrummen och har också den en egen in- och utgång.

Vad ingår när man bygger hus

Vår standard uppfyller högt ställda krav på funktion, kvalité och design. Vill ni sätta egen prägel på huset är möjligheterna näst intill oändliga. Vi har samlat ett stort urval av tillval i vår broschyr Standard & tillval. Ni kan bläddra i katalogen online och få inspiration till just ert nya hus.

Leveransbeskrivning

Översikt

Boarea

95,0 m²

Antal rum

4 rum och kök

Hustyp

Enplanshus
Visa mer

Byggyta

115,1

Öppenarea

5,1 m²

Byggnadshöjd

3,253 m

Taklutning

14°

Nockhöjd

5,302 m

Bli kontaktad av oss

Fyll i kontaktformuläret nedan så kommer vi att kontakta dig inom kort. Skriv gärna i meddelandefältet vilken tid som passar om du vill att vi ringer upp. Vi hörs!

*” anger obligatoriska fält

E-post*

Planritning

Fasadritning

Mer information om att bygga hus

beställ huskatalog västkuststugan

Beställ katalog

Inspireras av bilder på våra husmodeller, planritningar, fasadritningar och få information.