stort enplanshus

Trubaduren 154

Stort enplanshus med modern planlösning

Trubaduren 154 är ett stort enplanshus med en både smart och lyxig planlösning. Ett riktigt drömhus för barnfamiljen som både vill umgås och få tid för sig själva.

Entrén ligger under tak och innanför öppnar en yta på hela 65 m² upp sig bestående av hall, kök och vardagsrum. Ovanför skapar det öppna ryggåstaket ett ytterligare djup. Det stora sovrummet är ett riktigt ”master bedroom”. Här finns nämligen ett tillhörande badrum med möjlighet till jacuzzi och en stor klädkammare på 3,9 m².

I en avskild del av huset finns ytterligare tre sovrum, wc och ett allrum.

Vad ingår när man bygger hus

Vår standard uppfyller högt ställda krav på funktion, kvalité och design. Vill ni sätta egen prägel på huset är möjligheterna näst intill oändliga. Vi har samlat ett stort urval av tillval i vår broschyr Standard & tillval. Ni kan bläddra i katalogen online och få inspiration till just ert nya hus.

Leveransbeskrivning

Översikt

Boarea

153,7 m²

Antal rum

6 rum och kök

Hustyp

Enplanshus
Visa mer

Byggyta

175,4 m²

Öppenarea

1,7 m²

Byggnadshöjd

3,347 m

Taklutning

27°

Nockhöjd

5,667 m

Bli kontaktad av oss

Fyll i kontaktformuläret nedan så kommer vi att kontakta dig inom kort. Skriv gärna i meddelandefältet vilken tid som passar om du vill att vi ringer upp. Vi hörs!

*” anger obligatoriska fält

E-post*

Planritning

Fasadritning

MODERNA HUSMODELLER MED TILLVAL

HUSKATALOG

Beställ hem vår huskatalog eller bläddra i katalogen online. Fyll i dina adressuppgifter så skickar vi katalogen gratis hem till dig. Välj om du vill ha fritidshus-eller villakatalog.