vitt ladhus

Trubaduren 135

Stort enplanshus med 5 rum och kök

Trubaduren 135 innehåller allt det som en familj behöver. Gemensamhetsytorna som består av kök och vardagsrum präglas av öppenhet, ljus och rymd. Här reser sig ett ryggåstak högt upp i nock. Genom det helglasade skjutpartiet tar du dig lätt ut på uteplatsen där härliga sommarkvällar väntar.

Det separerade föräldrasovrummet har gott om förvaringsmöjligheter, det är utrustat med både skjutdörrsgarderob och klädkammare. I andra änden av huset ligger ytterligare två sovrum, badrum och allrum. I entrén med den anslutande klädvården har du väl tilltagna avhängningsmöjligheter som hjälper till att hålla ordning och reda på kläder och skor.

Vad ingår när man bygger hus

Vår standard uppfyller högt ställda krav på funktion, kvalité och design. Vill ni sätta egen prägel på huset är möjligheterna näst intill oändliga. Vi har samlat ett stort urval av tillval i vår broschyr Standard & tillval. Ni kan bläddra i katalogen online och få inspiration till just ert nya hus.

Leveransbeskrivning

Översikt

Boarea

135,7 m²

Antal rum

5 rum och kök

Hustyp

Enplanshus
Visa mer

Byggyta

154,1 m²

Byggnadshöjd

3,186 m

Taklutning

27°

Nockhöjd

5,354 m

Bli kontaktad av oss

Fyll i kontaktformuläret nedan så kommer vi att kontakta dig inom kort. Skriv gärna i meddelandefältet vilken tid som passar om du vill att vi ringer upp. Vi hörs!

*” anger obligatoriska fält

E-post*

Planritning

Fasadritning

beställ huskatalog västkuststugan

Beställ katalog

Inspireras av bilder på våra husmodeller, planritningar, fasadritningar och få information.