Trubaduren 129

Hus med vidbyggd carport och förråd

Denna husmodell är försedd med vidbyggd carport som standard och den lilla vinkeln vid entrén skapar en extra tilltalande exteriör. De stora fönsterytorna i vardagsrum och kök skapar ljusa och positiva samvaroytor.

Alla sovrum är placerade i husets bakkant med föräldrarnas sovrum helt avskilt från de mindre sovrummen. Badrummet når man enkelt och praktiskt från alla sovrum via dess två ingångar. Ett litet wc med plats för dusch har vi placerat vid entrén.

Stora förvaringsytor är ofta efterfrågat och här har du utöver förrådet vid carporten även klädkammare och en stor tvättstuga. Huset består av fyra rum och kök på knappa 129 m².

Vad ingår när man bygger hus

Vår standard uppfyller högt ställda krav på funktion, kvalité och design. Vill ni sätta egen prägel på huset är möjligheterna näst intill oändliga. Vi har samlat ett stort urval av tillval i vår broschyr Standard & tillval. Ni kan bläddra i katalogen online och få inspiration till just ert nya hus.

Leveransbeskrivning

Översikt

Boarea

128,8 m²

Antal rum

5 rum och kök

Hustyp

Enplanshus
Visa mer

Byggyta

185,0 m²

Öppenarea

28,9 m²

Byggnadshöjd

5,769 m

Taklutning

27°

Nockhöjd

3,347 m

Bli kontaktad av oss

Fyll i kontaktformuläret nedan så kommer vi att kontakta dig inom kort. Skriv gärna i meddelandefältet vilken tid som passar om du vill att vi ringer upp. Vi hörs!

*” anger obligatoriska fält

E-post*

Planritning

Fasadritning

beställ huskatalog västkuststugan

Beställ katalog

Inspireras av bilder på våra husmodeller, planritningar, fasadritningar och få information.