Garpen 160

Sex rum och kök med carport och förråd

Garpen 160 är ett stort hus med många spännande takvinklar och stora ytor. Entrén är väderskyddad under ett utskjutande tak och även från carporten kommer man direkt in i huset genom groventrén.

Köket ligger mot entrésidan och har gott om fri golvyta att röra sig på. Vardagsrum, matplats och sovrum gränsar mot trädgården med stora hellånga fönsterpartier.

Från allrummet på andra plan kan man blicka ner i entrén samt ut genom fönstren åt både entré och trädgårdssidan. Här finns också tre sovrum med varsin klädkammare samt ett badrum med badkar.

Vad ingår när man bygger hus

Vår standard uppfyller högt ställda krav på funktion, kvalité och design. Vill ni sätta egen prägel på huset är möjligheterna näst intill oändliga. Vi har samlat ett stort urval av tillval i vår broschyr Standard & tillval. Ni kan bläddra i katalogen online och få inspiration till just ert nya hus.

Leveransbeskrivning

Översikt

Boarea

159,5 m²

Antal rum

6 rum och kök

Hustyp

2-planshus
Visa mer

Byggyta

138,5 m²

Öppenarea

23,6 m²

Byggnadshöjd

5,986 m

Taklutning

23°

Nockhöjd

7,861 m

BOAREA ENTRÉPLAN

88,9 m²

BOAREA ÖVERPLAN

70,6 m²

Biarea

8,6 m²

Bli kontaktad av oss

Fyll i kontaktformuläret nedan så kommer vi att kontakta dig inom kort. Skriv gärna i meddelandefältet vilken tid som passar om du vill att vi ringer upp. Vi hörs!

*” anger obligatoriska fält

E-post*

Planritning

Fasadritning

beställ huskatalog västkuststugan

Beställ katalog

Inspireras av bilder på våra husmodeller, planritningar, fasadritningar och få information.