Vision 103

Hustyp:
1,5-planshus
Antal rum:
6 rum och kök
Byggnadsarea:
102,8 m2
Boarea bottenvåning:
71,3 m2
Boarea övervåning:
25,9 m2
Lägg till i min lista
 

Vision 103

Vision 103 har ingång med farstukvist och innanför möts man av en rymlig entré. Här finns trappan upp till övervåningen med två sovrum och ett mindre allrum med utsikt genom de stora gavelfönstren. På nedervåningen finns ytterligare två sovrum tillsammans med WC och klädvård.

I storstuga och kök är det öppet upp till nock vilket ger gott om ljusinsläpp och skapar en inspirerande plats för matlagning och umgänge. Härifrån tar man sig även ut till terrassen för att njuta av ljumna sommarkvällar under tak.

 

Översikt

Vision 103

Hustyp: 1,5-planshus
Antal rum: 6 rum och kök
Byggnadsarea: 102,8 m2
Boarea bottenvåning: 71,3 m2
Boarea övervåning: 25,9 m2
 

Flexibilitet

VästkustStugan tillhandahåller en rad olika fritidshusmodeller. Med hjälp av dessa kan du tillåta dig att inspireras när du ska bygga fritidshus.

Våra flexibla fritidshusmodeller är skapade för att du ska kunna vrida och vända på planlösningen, så att slutresultatet passar just dig och din familj. Känn dig fri att anpassa planlösningen utifrån dina behov. På så sätt kan du bygga ditt unika fritidshus.

Så flexibelt som du önskar

Självklart kan du komma till oss med egna förslag på ritningar och planlösningar. Du kanske rent av har en idé på en helt egen fritidshusmodell? Inga problem! Hör av dig till oss så hjälper vi dig att förverkliga ditt drömhus. Vi på VästkustStugan jobbar för att du ska få det fritidshus som du vill ha.

Aktuella visningar

 

Fjällstuga Vision 103

Husmodell: Vision 103
Ort: Hovfjället
Område: Hovfjället
Återförsäljare: Orsa / Mora

Läs mer
 

Fritidshus Vision 103

Husmodell: Vision 103 (Anpassad)
Ort: Västra Frölunda
Område: Husknuten Göteborg
Återförsäljare: Göteborg

Läs mer