fritidshus med stort loft

Vision 103

Stort lofthus med 6 rum och kök

Vision 103 har ingång med farstukvist och innanför möts man av en rymlig entré. Här finns trappan upp till övervåningen med två sovrum och ett mindre allrum med utsikt genom de stora gavelfönstren. På nedervåningen finns ytterligare två sovrum tillsammans med WC och klädvård.

I vardagsrum och kök är det öppet upp till nock vilket ger gott om ljusinsläpp och skapar en inspirerande plats för matlagning och umgänge. Härifrån tar man sig även ut till terrassen för att njuta av ljumma sommarkvällar eller krispiga vintereftermiddagar under tak.

Vad ingår när man bygger fritidshus

Vår standard uppfyller högt ställda krav på funktion, kvalité och design. Vill ni sätta egen prägel på fritidshuset är möjligheterna näst intill oändliga. Vi har samlat ett stort urval av tillval i vår broschyr Standard & tillval. Ni kan bläddra i katalogen online eller ladda ner den som PDF och få inspiration till just ert nya fritidshus.

Leveransbeskrivning

Översikt

Boarea

104,4 m²

Antal rum

6 rum och kök

Visa mer

Byggyta

102,6 m²

Öppenarea

22,4 m²

Byggnadshöjd

3,522 m

Taklutning

38°

Nockhöjd

6,532 m

Boarea entréplan

71,2 m²

Boarea överplan

33,2 m²

Bli kontaktad av oss

Fyll i kontaktformuläret nedan så kommer vi att kontakta dig inom kort. Skriv gärna i meddelandefältet vilken tid som passar om du vill att vi ringer upp. Vi hörs!

*” anger obligatoriska fält

E-post*

Planritning

Fasadritning