Strand 109

Hustyp:
1-planshus
Antal rum:
4 rum och kök
Byggnadsarea:
109 m2
Boarea bottenvåning:
96 m2
Lägg till i min lista
 

Strand 109

Strand 109 är ett stort fritidshus i vinkel med modern köksuppställning mot en vägg i kombination med en köksö som delar av rummet och samtidigt blir en samlingsplats för familj och vänner. Med lyftskjutdörrar i storstugan går det enkelt att öppna upp rummet mot trädgården vilket skapar en spännande inne/ute-känsla.

I vinkeln ligger det stora sovrummet separerat från övriga huset och här finns även WC och klädvård.

 

Översikt

Strand 109

Hustyp: 1-planshus
Antal rum: 4 rum och kök
Byggnadsarea: 109 m2
Boarea bottenvåning: 96 m2
 

Flexibilitet

VästkustStugan tillhandahåller en rad olika fritidshusmodeller. Med hjälp av dessa kan du tillåta dig att inspireras när du ska bygga fritidshus.

Våra flexibla fritidshusmodeller är skapade för att du ska kunna vrida och vända på planlösningen, så att slutresultatet passar just dig och din familj. Känn dig fri att anpassa planlösningen utifrån dina behov. På så sätt kan du bygga ditt unika fritidshus.

Så flexibelt som du önskar

Självklart kan du komma till oss med egna förslag på ritningar och planlösningar. Du kanske rent av har en idé på en helt egen fritidshusmodell? Inga problem! Hör av dig till oss så hjälper vi dig att förverkliga ditt drömhus. Vi på VästkustStugan jobbar för att du ska få det fritidshus som du vill ha.