Stil 102

Hustyp:
1-planshus
Antal rum:
5 rum och kök
Byggnadsarea:
101,6 m2
Boarea bottenvåning:
90,7 m2
Lägg till i min lista
 

Stil 102

Stil 102 är ett modernt och rymligt fritidshus med fyra sovrum placerade i varsitt hörn av huset. De större sovrummen har dessutom varsin egen utgång till uteplatsen. I mitten av huset möts man för att laga mat, äta och umgås. Här finns en modern köksuppställning och plats för matbord och soffgrupp.

Vid sidan om köket finns en klädkammare som ligger vägg i vägg med WC:et, denna går även att göra om till bastu om så önskas.

 

Översikt

Stil 102

Hustyp: 1-planshus
Antal rum: 5 rum och kök
Byggnadsarea: 101,6 m2
Boarea bottenvåning: 90,7 m2
 

Flexibilitet

VästkustStugan tillhandahåller en rad olika fritidshusmodeller. Med hjälp av dessa kan du tillåta dig att inspireras när du ska bygga fritidshus.

Våra flexibla fritidshusmodeller är skapade för att du ska kunna vrida och vända på planlösningen, så att slutresultatet passar just dig och din familj. Känn dig fri att anpassa planlösningen utifrån dina behov. På så sätt kan du bygga ditt unika fritidshus.

Så flexibelt som du önskar

Självklart kan du komma till oss med egna förslag på ritningar och planlösningar. Du kanske rent av har en idé på en helt egen fritidshusmodell? Inga problem! Hör av dig till oss så hjälper vi dig att förverkliga ditt drömhus. Vi på VästkustStugan jobbar för att du ska få det fritidshus som du vill ha.