Effekt 82

Hustyp:
1-planshus
Antal rum:
4 rum och kök
Byggnadsarea:
82,2 m2
Boarea bottenvåning:
70 m2
Lägg till i min lista
 

Effekt 82

Effekt 82 är praktiskt planerad med skilda sovavdelningar och de gemensamma utrymmena däremellan. I storstugan kan hela familjen njuta av utsikten genom de stora fönsterpartierna och värmen från braskaminen och i köket finns det gott om plats för både matlagning och måltider.

Sovrummen är alla rymliga och med goda förvaringsmöjligheter, det stora sovrummet har dessutom egen utgång till trädgården.

 

Översikt

Effekt 82

Hustyp: 1-planshus
Antal rum: 4 rum och kök
Byggnadsarea: 82,2 m2
Boarea bottenvåning: 70 m2
 

Flexibilitet

VästkustStugan tillhandahåller en rad olika fritidshusmodeller. Med hjälp av dessa kan du tillåta dig att inspireras när du ska bygga fritidshus.

Våra flexibla fritidshusmodeller är skapade för att du ska kunna vrida och vända på planlösningen, så att slutresultatet passar just dig och din familj. Känn dig fri att anpassa planlösningen utifrån dina behov. På så sätt kan du bygga ditt unika fritidshus.

Så flexibelt som du önskar

Självklart kan du komma till oss med egna förslag på ritningar och planlösningar. Du kanske rent av har en idé på en helt egen fritidshusmodell? Inga problem! Hör av dig till oss så hjälper vi dig att förverkliga ditt drömhus. Vi på VästkustStugan jobbar för att du ska få det fritidshus som du vill ha.