Effekt 81

Hustyp:
1,5-planshus
Antal rum:
5 rum och kök
Byggnadsarea:
81,1 m2
Boarea bottenvåning:
69,3 m2
Boarea övervåning:
8,3 m2
Lägg till i min lista
 

Effekt 81

Effekt 81 är ett ljust och luftigt fritidshus med tre sovrum och därtill ett loft. Den höga takhöjden kombinerat med det stora ljusinsläppet i storstugan gör att man knappt vill lämna rummet. Det naturliga ljuset letar sig även in i kök och matplats som ligger precis intill.

På bottenplan finns det tre stycken sovrum, det stora på ena sidan storstugan och de två mindre på andra sidan. En trappa upp finns ett loft, perfekt för övernattande gäster eller som ett extra allrum.

 

Översikt

Effekt 81

Hustyp: 1,5-planshus
Antal rum: 5 rum och kök
Byggnadsarea: 81,1 m2
Boarea bottenvåning: 69,3 m2
Boarea övervåning: 8,3 m2
 

Flexibilitet

VästkustStugan tillhandahåller en rad olika fritidshusmodeller. Med hjälp av dessa kan du tillåta dig att inspireras när du ska bygga fritidshus.

Våra flexibla fritidshusmodeller är skapade för att du ska kunna vrida och vända på planlösningen, så att slutresultatet passar just dig och din familj. Känn dig fri att anpassa planlösningen utifrån dina behov. På så sätt kan du bygga ditt unika fritidshus.

Så flexibelt som du önskar

Självklart kan du komma till oss med egna förslag på ritningar och planlösningar. Du kanske rent av har en idé på en helt egen fritidshusmodell? Inga problem! Hör av dig till oss så hjälper vi dig att förverkliga ditt drömhus. Vi på VästkustStugan jobbar för att du ska få det fritidshus som du vill ha.