Effekt 119

Hustyp:
1-planshus
Antal rum:
4 rum och kök
Byggnadsarea:
118,7 m2
Boarea bottenvåning:
98 m2
Lägg till i min lista
 

Effekt 119

Effekt 119 är i grunden en villa som blivit ett fritidshus och här finns alla funktioner för ett både praktiskt och trivsamt fritidsliv. Huset har tre sovrum varav det största har allt man kan önska sig med rymlig klädkammare, egen WC och utgång till uteplats.

Storstugan som är öppen mot kök och matplats har ryggåstak vilket tillsammans med den effektfulla spetsen med höga fönsterpartier ger ett ljust rum med plats för många.

 

Översikt

Effekt 119

Hustyp: 1-planshus
Antal rum: 4 rum och kök
Byggnadsarea: 118,7 m2
Boarea bottenvåning: 98 m2
 

Flexibilitet

VästkustStugan tillhandahåller en rad olika fritidshusmodeller. Med hjälp av dessa kan du tillåta dig att inspireras när du ska bygga fritidshus.

Våra flexibla fritidshusmodeller är skapade för att du ska kunna vrida och vända på planlösningen, så att slutresultatet passar just dig och din familj. Känn dig fri att anpassa planlösningen utifrån dina behov. På så sätt kan du bygga ditt unika fritidshus.

Så flexibelt som du önskar

Självklart kan du komma till oss med egna förslag på ritningar och planlösningar. Du kanske rent av har en idé på en helt egen fritidshusmodell? Inga problem! Hör av dig till oss så hjälper vi dig att förverkliga ditt drömhus. Vi på VästkustStugan jobbar för att du ska få det fritidshus som du vill ha.