Effekt 111

Hustyp:
1-planshus
Antal rum:
5 rum och kök
Byggnadsarea:
111,4 m2
Boarea bottenvåning:
87,6 m2
Lägg till i min lista
 

Effekt 111

Effekt 111 är ett av våra större fritidshus som med ljus, rymd och olika taklutningar får en kontinental, exklusiv och levande känsla. I storstugan är det ryggåstak och fönsterpartier på hela gaveln, en kombination som ger ett härligt ljus medan snedtaket i matplatsen skapar kontrast mellan rummen. Matplatsen har även försetts med lyftskjutdörrar och öppnar man upp är det nästan som att sitta ute och äta.

Här finns även ett praktiskt kök med gott om arbetsytor, ett WC, tre sovrum och dessutom två takförsedda terrasser.

Huset står som permanent visningshus på Nybygget i Arlandastad. Kom gärna och besök oss där,  välkommen! Till visningshusets sida>>

 

Översikt

Effekt 111

Hustyp: 1-planshus
Antal rum: 5 rum och kök
Byggnadsarea: 111,4 m2
Boarea bottenvåning: 87,6 m2
 
fasadritning effekt 111 rätvänd fasadritning effekt 111 spegelvänd

Flexibilitet

VästkustStugan tillhandahåller en rad olika fritidshusmodeller. Med hjälp av dessa kan du tillåta dig att inspireras när du ska bygga fritidshus.

Våra flexibla fritidshusmodeller är skapade för att du ska kunna vrida och vända på planlösningen, så att slutresultatet passar just dig och din familj. Känn dig fri att anpassa planlösningen utifrån dina behov. På så sätt kan du bygga ditt unika fritidshus.

Så flexibelt som du önskar

Självklart kan du komma till oss med egna förslag på ritningar och planlösningar. Du kanske rent av har en idé på en helt egen fritidshusmodell? Inga problem! Hör av dig till oss så hjälper vi dig att förverkliga ditt drömhus. Vi på VästkustStugan jobbar för att du ska få det fritidshus som du vill ha.

Aktuella visningar

Villa Effekt 111

Husmodell: Effekt 111 (Anpassad)
Ort: Umeå
Område: Norrmjöle
Återförsäljare: Umeå

Läs mer
 

Fritidshus Effekt 111

Husmodell: Effekt 111
Ort: Arlandastad
Område: Nybygget
Återförsäljare: Stockholm Norr | Uppsala

Läs mer