bygga hus online västkuststugan

Flexibel hustillverkare

Vi bygger efter era önskemål

Det perfekta huset ryms inte i någon mall. Just därför har vi villor och fritidshus i flera olika storlekar och planlösningar. Ni kan dessutom anpassa ert boende i stort sett som ni vill.

Hos oss är det helt enkelt ni som bestämmer var skåpet ska stå

Gemensamt för alla våra villor och fritidshus är att de är planerade för gemenskap och samvaro, men också för avskildhet och vila. Alla våra fritidshus är dessutom byggda för att användas året om och med några justeringar kan de större modellerna lätt bli helt villaanpassade.

För oss är möjligheten att kunna anpassa sitt boende viktigt. Då vet vi att våra kunder kommer trivas. Tillsammans med våra arkitekter kan du göra de ändringar eller tillägg du önskar. Dessutom erbjuder vi flertalet olika alternativ vad gäller val av bland annat golv, dörrar, fönster, kaminer, vitvaror och uppvärmningsalternativ.

Så flexibelt som ni önskar

Se våra husmodeller som en inspirationskälla till ert hus. Känn er fria att göra de ändringar som behövs för att huset skall uppfylla just era behov och krav.

VästkustStugan är en flexibel husleverantör!

Egen ritning eller idé på husmodell

VästkustStugan är den flexibla husleverantören som låter dig ha sista ordet. Kom gärna till oss med en egen ritning eller idé på hur ditt hus ska se ut.

En planlösning – olika exteriörer

Har ni hittat den perfekta planlösningen men vill ha en annan fasad, fönstersättning eller taklutning? Det fixar vi.

Vi har garanterat lösningar för att ni ska få ert hus precis som ni vill ha det. Vi gör alltid vårt yttersta för att anpassa huset efter just era önskemål och behov. Kontakta oss så berättar vi mer.

Bygg online

Bygga hus online med vårt bygg online-verktyg. Testa liggande panel, stående panel eller kanske om det blir fint med putsad fasad. Lek med olika val av fasadfärg, färg på fönster och dörrar eller takpannor. Invändigt kan du pröva olika färger, bänkskivor och skåpsluckor i köket. Pröva olika golv, kakel klinkers och dörrar. Våra hus har miljoner möjligheter och bygg online kan ge en föraning om hur just ditt nya hus ska se ut.