stommontering fritidshus Västkuststugann

Bygga fritidshus

Bygga fritidshus är drömmen för många men hur ska man gå till väga? Vart börjar man och hur ser processen ut. Nyckelfärdigt eller byggsats? Vilken entreprenadform passar er bäst?

Prefabricerade fritidshus

Prefabricerade hus är hus som byggs i färdiga väggmoduler som sedan monteras på plats. Tillverkningen sker inne i fabriken vilket gör tillverkningen helt väderskyddad. Risken för fukt är därför i det närmaste obefintlig. När väggarna är klara transporteras de till byggplatsen. Modulerna lyfts på plats med hjälp av en kranbil. Monteringen går snabbt och huset blir oftast tätt på bara en dag.

Fördelar med prefabricerade väggar:

  • Tillverkning sker i fabrik under tak
  • Väderskyddat
  • Snabb montering
  • Huset tätt på 1-2 dagar
  • Fuktsäkert

Att bygga fritidshus är ett minst lika stort projekt som att bygga hus och det är troligtvis en av de största affärer man gör i livet. Därför är det viktigt att ni känner er helt trygga med er husleverantör och att ni känner att ni får allt det engagemang och den hjälp ni behöver i just er husaffär!

Vi på VästkustStugan har samlat erfarenhet och kunskap i över 90 år och vi delar mer än gärna med oss till er när ni ska bygga fritidshus. Kontakta oss så hjälper vi er att räta ut eventuella frågetecken och funderingar ni har kring ert framtida husbygge.

Kontakt