Vision 87

Hustyp:
1,5-planshus
Antal rum:
5 rum och kök
Byggnadsarea:
86,6 m2
Boarea bottenvåning:
57,4 m2
Boarea övervåning:
18,8 m2
Lägg till i min lista
 

Vision 87

Vision 87 är ett väl genomtänkt fritidshus med gott om plats för både familj och gästande vänner. På nedervåningen finns tre sovrum, WC och kombinerad storstuga och kök. I de gemensamma ytorna är det öppet upp till nock vilket tillsammans med fönster på hela gaveln ger ett härligt ljust rum att umgås i.

Med loftet på övervåningen finns det plats för extra sovplatser, eller för sköna fåtöljer att slappna av i och bara njuta av utsikten.

 

Översikt

Vision 87

Hustyp: 1,5-planshus
Antal rum: 5 rum och kök
Byggnadsarea: 86,6 m2
Boarea bottenvåning: 57,4 m2
Boarea övervåning: 18,8 m2
 

Flexibilitet

VästkustStugan tillhandahåller en rad olika fritidshusmodeller. Med hjälp av dessa kan du tillåta dig att inspireras när du ska bygga fritidshus.

Våra flexibla fritidshusmodeller är skapade för att du ska kunna vrida och vända på planlösningen, så att slutresultatet passar just dig och din familj. Känn dig fri att anpassa planlösningen utifrån dina behov. På så sätt kan du bygga ditt unika fritidshus.

Så flexibelt som du önskar

Självklart kan du komma till oss med egna förslag på ritningar och planlösningar. Du kanske rent av har en idé på en helt egen fritidshusmodell? Inga problem! Hör av dig till oss så hjälper vi dig att förverkliga ditt drömhus. Vi på VästkustStugan jobbar för att du ska få det fritidshus som du vill ha.