Tradition 78

Hustyp:
1,5-planshus
Antal rum:
5 rum och kök
Byggnadsarea:
78,5 m2
Boarea bottenvåning:
64,5 m2
Boarea övervåning:
55 m2
Lägg till i min lista Bygg online
 

Tradition 78

Tradition 78 är lätt att villaanpassa och är ett fritidshus med stora ytor som erbjuder många alternativ för möbleringen. På nedervåningen finns det gott om utrymme för umgänge och plats för dubbla soffgrupper om så önskas. I storstugan finns det en vinkel med stora fönster som passar bra för den som vill ha en ljus matplats. Här finns också separat WC och klädvård.

På övervåningen finns de tre sovrummen varav det stora fått egen rymlig klädkammare. Mellan sovrummen finns även att allrum och ännu ett WC och inte minst utgång till balkongen.

 

Översikt

Tradition 78

Hustyp: 1,5-planshus
Antal rum: 5 rum och kök
Byggnadsarea: 78,5 m2 (Varav öppenarea 4,1 m2)
Boarea bottenvåning: 64,5 m2
Boarea övervåning: 55 m2
 

Flexibilitet

VästkustStugan tillhandahåller en rad olika fritidshusmodeller. Med hjälp av dessa kan du tillåta dig att inspireras när du ska bygga fritidshus.

Våra flexibla fritidshusmodeller är skapade för att du ska kunna vrida och vända på planlösningen, så att slutresultatet passar just dig och din familj. Känn dig fri att anpassa planlösningen utifrån dina behov. På så sätt kan du bygga ditt unika fritidshus.

Så flexibelt som du önskar

Självklart kan du komma till oss med egna förslag på ritningar och planlösningar. Du kanske rent av har en idé på en helt egen fritidshusmodell? Inga problem! Hör av dig till oss så hjälper vi dig att förverkliga ditt drömhus. Vi på VästkustStugan jobbar för att du ska få det fritidshus som du vill ha.

Bygg online

Bygg online