Tradition 63

Hustyp:
1,5-planshus
Antal rum:
4 rum och kök
Byggnadsarea:
63,4 m2
Boarea bottenvåning:
52,2 m2
Boarea övervåning:
5,6 m2
Lägg till i min lista
 

Tradition 63

Tradition 63 är ett mysigt fritidshus med kombinerat kök och storstuga som har öppet till nock vilket ger ett luftigt rum att umgås i. Härifrån är det även utgång till uteplatsen.

Direkt vid entrén med farstukvist finns WC:et och ingång till det stora sovrummet och på loftet finns det möjlighet till fler sovplatser eller ett extra allrum.

 

Översikt

Tradition 63

Hustyp: 1,5-planshus
Antal rum: 4 rum och kök
Byggnadsarea: 63,4 m2
Boarea bottenvåning: 52,2 m2
Boarea övervåning: 5,6 m2
Golvarea övervåning: 18,4 m2
 

Flexibilitet

VästkustStugan tillhandahåller en rad olika fritidshusmodeller. Med hjälp av dessa kan du tillåta dig att inspireras när du ska bygga fritidshus.

Våra flexibla fritidshusmodeller är skapade för att du ska kunna vrida och vända på planlösningen, så att slutresultatet passar just dig och din familj. Känn dig fri att anpassa planlösningen utifrån dina behov. På så sätt kan du bygga ditt unika fritidshus.

Så flexibelt som du önskar

Självklart kan du komma till oss med egna förslag på ritningar och planlösningar. Du kanske rent av har en idé på en helt egen fritidshusmodell? Inga problem! Hör av dig till oss så hjälper vi dig att förverkliga ditt drömhus. Vi på VästkustStugan jobbar för att du ska få det fritidshus som du vill ha.