Tradition 53

Hustyp:
1,5-planshus
Antal rum:
5 rum och kök
Byggnadsarea:
53,6 m2
Boarea bottenvåning:
43,2 m2
Boarea övervåning:
28,7 m2
Lägg till i min lista
 

Tradition 53

Tradition 53 har på liten yta försetts med många rum och det går till och med att skapa ännu fler. På nedervåningen finns WC och det stora sovrummet tillsammans med kombinerad storstuga och kök. En trappa upp finns två mindre sovrum och ett allrum med takkupa och full takhöjd som ger ljus och rymd.

Allrummet går dessutom att göra om till fler sovrum om så önskas.

 

Översikt

Tradition 53

Hustyp: 1,5-planshus
Antal rum: 5 rum och kök
Byggnadsarea: 53,6 m2
Boarea bottenvåning: 43,2 m2
Boarea övervåning: 28,7 m2
 

Flexibilitet

VästkustStugan tillhandahåller en rad olika fritidshusmodeller. Med hjälp av dessa kan du tillåta dig att inspireras när du ska bygga fritidshus.

Våra flexibla fritidshusmodeller är skapade för att du ska kunna vrida och vända på planlösningen, så att slutresultatet passar just dig och din familj. Känn dig fri att anpassa planlösningen utifrån dina behov. På så sätt kan du bygga ditt unika fritidshus.

Så flexibelt som du önskar

Självklart kan du komma till oss med egna förslag på ritningar och planlösningar. Du kanske rent av har en idé på en helt egen fritidshusmodell? Inga problem! Hör av dig till oss så hjälper vi dig att förverkliga ditt drömhus. Vi på VästkustStugan jobbar för att du ska få det fritidshus som du vill ha.