Stil 93

Hustyp:
1-planshus
Antal rum:
4 rum och kök
Byggnadsarea:
93,4 m2
Boarea bottenvåning:
82,1 m2
Lägg till i min lista
 

Stil 93

Stil 93 är ett vinkelhus i klassisk stil där det finns en tydlig uppdelning mellan vila och aktivitet. Från entrén kliver man in i de gemensamma umgängesytorna med kök, matplats och storstuga där ryggåstaket skapar en luftig och rymlig känsla. Lyftskjutdörren i storstugan förstärker den känslan ytterligare och är ett uppskattat inslag.

De tre sovrummen tillsammans med WC:et är praktiskt planerade och har gott om ljusinsläpp.

 

Översikt

Stil 93

Hustyp: 1-planshus
Antal rum: 4 rum och kök
Byggnadsarea: 93,4 m2
Boarea bottenvåning: 82,1 m2
 

Flexibilitet

VästkustStugan tillhandahåller en rad olika fritidshusmodeller. Med hjälp av dessa kan du tillåta dig att inspireras när du ska bygga fritidshus.

Våra flexibla fritidshusmodeller är skapade för att du ska kunna vrida och vända på planlösningen, så att slutresultatet passar just dig och din familj. Känn dig fri att anpassa planlösningen utifrån dina behov. På så sätt kan du bygga ditt unika fritidshus.

Så flexibelt som du önskar

Självklart kan du komma till oss med egna förslag på ritningar och planlösningar. Du kanske rent av har en idé på en helt egen fritidshusmodell? Inga problem! Hör av dig till oss så hjälper vi dig att förverkliga ditt drömhus. Vi på VästkustStugan jobbar för att du ska få det fritidshus som du vill ha.