Vision 98

Hustyp:
1,5-planshus
Antal rum:
4 rum och kök
Byggnadsarea:
98,3 m2
Boarea bottenvåning:
71,3 m2
Boarea övervåning:
35 m2
Lägg till i min lista
 

Vision 98

Vision 98 har öppet upp till nock i köket vilket ger en inspirerande plats för matlagning. Här finns rum för matbord i antingen köket eller i storstugan varifrån man även tar sig ut till den takförsedda terrassen. På nedervåningen finns också det stora sovrummet, WC och ett separat rum för klädvård.

Från den rymliga entrén leder trappan upp till andra våning med två sovrum och ett loft med stora gavelfönster.

 

Översikt

Vision 98

Hustyp: 1,5-planshus
Antal rum: 4 rum och kök
Byggnadsarea: 98,3 m2
Boarea bottenvåning: 71,3 m2
Boarea övervåning: 35 m2
 

Flexibilitet

VästkustStugan tillhandahåller en rad olika fritidshusmodeller. Med hjälp av dessa kan du tillåta dig att inspireras när du ska bygga fritidshus.

Våra flexibla fritidshusmodeller är skapade för att du ska kunna vrida och vända på planlösningen, så att slutresultatet passar just dig och din familj. Känn dig fri att anpassa planlösningen utifrån dina behov. På så sätt kan du bygga ditt unika fritidshus.

Så flexibelt som du önskar

Självklart kan du komma till oss med egna förslag på ritningar och planlösningar. Du kanske rent av har en idé på en helt egen fritidshusmodell? Inga problem! Hör av dig till oss så hjälper vi dig att förverkliga ditt drömhus. Vi på VästkustStugan jobbar för att du ska få det fritidshus som du vill ha.