Vision 102

Hustyp:
1,5-planshus
Antal rum:
4 rum och kök
Byggnadsarea:
101,6 m2
Boarea bottenvåning:
71,3 m2
Boarea övervåning:
6,4 m2
Lägg till i min lista
 

Vision 102

Vision 102 är ett lofthus med 30° taklutning och ett förhöjt väggliv som passar vissa områden med byggrestriktioner för nockhöjden. Husets tre sovrum ligger i anslutning till varandra och den lilla hallen leder in i kök och storstuga med naturligt ljus från fönstren som täcker hela gaveln. Kombinerat med det öppna taket ger det ett ljust rum att trivas i.

Den som söker lite egen tid kan smyga upp på loftet som passar bra som TV-rum eller som ett extra utrymme för barnen eller gästande vänner.

 

Översikt

Vision 102

Hustyp: 1,5-planshus
Antal rum: 4 rum och kök
Byggnadsarea: 101,6 m2
Boarea bottenvåning: 71,3 m2
Boarea övervåning: 6,4 m2
Golvarea övervåning: 33,9 m2
 

Flexibilitet

VästkustStugan tillhandahåller en rad olika fritidshusmodeller. Med hjälp av dessa kan du tillåta dig att inspireras när du ska bygga fritidshus.

Våra flexibla fritidshusmodeller är skapade för att du ska kunna vrida och vända på planlösningen, så att slutresultatet passar just dig och din familj. Känn dig fri att anpassa planlösningen utifrån dina behov. På så sätt kan du bygga ditt unika fritidshus.

Så flexibelt som du önskar

Självklart kan du komma till oss med egna förslag på ritningar och planlösningar. Du kanske rent av har en idé på en helt egen fritidshusmodell? Inga problem! Hör av dig till oss så hjälper vi dig att förverkliga ditt drömhus. Vi på VästkustStugan jobbar för att du ska få det fritidshus som du vill ha.