Strand 91

Hustyp:
1-planshus
Antal rum:
4 rum och kök
Byggnadsarea:
91,2 m2
Boarea bottenvåning:
81,3 m2
Lägg till i min lista Bygg online
 

Strand 91

Strand 91 har en traditionell planlösning där ena långsidan försetts med stora moderna fönsterpartier för maximalt ljusinsläpp. Storstugans tilltagna ytor bjuder in för både lek och samvaro och det finns även möjlighet att välja till en köksö för den som önskar.

Med glasdörrar från både köket och storstugan knyts rummet samman med uteplatsen och de tre sovrummen och WC är planerade för att utnyttja husets alla ytor maximalt.

 

Översikt

Strand 91

Hustyp: 1-planshus
Antal rum: 4 rum och kök
Byggnadsarea: 91,2 m2
Boarea bottenvåning: 81,3 m2
 

Flexibilitet

VästkustStugan tillhandahåller en rad olika fritidshusmodeller. Med hjälp av dessa kan du tillåta dig att inspireras när du ska bygga fritidshus.

Våra flexibla fritidshusmodeller är skapade för att du ska kunna vrida och vända på planlösningen, så att slutresultatet passar just dig och din familj. Känn dig fri att anpassa planlösningen utifrån dina behov. På så sätt kan du bygga ditt unika fritidshus.

Så flexibelt som du önskar

Självklart kan du komma till oss med egna förslag på ritningar och planlösningar. Du kanske rent av har en idé på en helt egen fritidshusmodell? Inga problem! Hör av dig till oss så hjälper vi dig att förverkliga ditt drömhus. Vi på VästkustStugan jobbar för att du ska få det fritidshus som du vill ha.

Bygg online

Bygg online