Strand 80

Hustyp:
1-planshus
Antal rum:
3 rum och kök
Byggnadsarea:
80,2 m2
Boarea bottenvåning:
70,4 m2
Lägg till i min lista
 

Strand 80

I Strand 80 flankeras storstugan och köket av två större sovrum varav det ena har ett eget privat WC. Mellan de båda sovrummen breder kök, matplats och storstugan ut sig tillsammans under snedtaket. Från köket i vinkel har man alltid kontakt med dem i matplatsen eller i storstugan där de stora kombifönstren ger ett härligt ljusinsläpp.

Det här fritidshuset är perfekt för paret som älskar att umgås och gärna tar emot besök. Med de stora sovrummen och två toaletter med dusch finns plats för både umgänge och egen tid.

 

Översikt

Strand 80

Hustyp: 1-planshus
Antal rum: 3 rum och kök
Byggnadsarea: 80,2 m2
Boarea bottenvåning: 70,4 m2
 

Flexibilitet

VästkustStugan tillhandahåller en rad olika fritidshusmodeller. Med hjälp av dessa kan du tillåta dig att inspireras när du ska bygga fritidshus.

Våra flexibla fritidshusmodeller är skapade för att du ska kunna vrida och vända på planlösningen, så att slutresultatet passar just dig och din familj. Känn dig fri att anpassa planlösningen utifrån dina behov. På så sätt kan du bygga ditt unika fritidshus.

Så flexibelt som du önskar

Självklart kan du komma till oss med egna förslag på ritningar och planlösningar. Du kanske rent av har en idé på en helt egen fritidshusmodell? Inga problem! Hör av dig till oss så hjälper vi dig att förverkliga ditt drömhus. Vi på VästkustStugan jobbar för att du ska få det fritidshus som du vill ha.