Strand 63

Hustyp:
1-planshus
Antal rum:
4 rum och kök
Byggnadsarea:
63,3 m2
Boarea bottenvåning:
54,4 m2
Lägg till i min lista
 

Strand 63

Strand 63 är uppdelat i två delar där den första delen av huset rymmer entré, WC och det stora sovrummet som har en egen dörr ut till morgonsolen. I den andra delen av huset ryms de mindre sovrummen tillsammans med de gemensamma ytorna.

Mellan kök, matplats och storstuga finns inga gränser utan här är det planerat för många att umgås och trivas samtidigt.

 

Översikt

Strand 63

Hustyp: 1-planshus
Antal rum: 4 rum och kök
Byggnadsarea: 63,3 m2
Boarea bottenvåning: 54,4 m2
 

Flexibilitet

VästkustStugan tillhandahåller en rad olika fritidshusmodeller. Med hjälp av dessa kan du tillåta dig att inspireras när du ska bygga fritidshus.

Våra flexibla fritidshusmodeller är skapade för att du ska kunna vrida och vända på planlösningen, så att slutresultatet passar just dig och din familj. Känn dig fri att anpassa planlösningen utifrån dina behov. På så sätt kan du bygga ditt unika fritidshus.

Så flexibelt som du önskar

Självklart kan du komma till oss med egna förslag på ritningar och planlösningar. Du kanske rent av har en idé på en helt egen fritidshusmodell? Inga problem! Hör av dig till oss så hjälper vi dig att förverkliga ditt drömhus. Vi på VästkustStugan jobbar för att du ska få det fritidshus som du vill ha.