Strand 101

Hustyp:
1-planshus
Antal rum:
3 rum och kök
Byggnadsarea:
101,1 m2
Boarea bottenvåning:
75,6 m2
Lägg till i min lista
 

Strand 101

Strand 101 har en tydlig uppdelning mellan aktivitet och vila med storstuga och kök i den ena änden och sovrummen i den andra. De två sovrummen är lika stora och har båda helglasade fönsterdörrar ut till morgonsolen.

I storstuga och kök är det snedtak och de stora fönsterpartierna suddar ut gränsen mellan inne och ute vilket gör att terrassen blir en naturlig förlängning av huset och en självklar samt uppskattad sällskapsyta.

Välj till vinkel och förstora huset, eller varför inte ett inglasat uterum? Se exempel i planritningen.

 

Översikt

Strand 101

Hustyp: 1-planshus
Antal rum: 3 rum och kök
Byggnadsarea: 101,1 m2
Boarea bottenvåning: 75,6 m2
Biarea: 2,9 m2
 

Flexibilitet

VästkustStugan tillhandahåller en rad olika fritidshusmodeller. Med hjälp av dessa kan du tillåta dig att inspireras när du ska bygga fritidshus.

Våra flexibla fritidshusmodeller är skapade för att du ska kunna vrida och vända på planlösningen, så att slutresultatet passar just dig och din familj. Känn dig fri att anpassa planlösningen utifrån dina behov. På så sätt kan du bygga ditt unika fritidshus.

Så flexibelt som du önskar

Självklart kan du komma till oss med egna förslag på ritningar och planlösningar. Du kanske rent av har en idé på en helt egen fritidshusmodell? Inga problem! Hör av dig till oss så hjälper vi dig att förverkliga ditt drömhus. Vi på VästkustStugan jobbar för att du ska få det fritidshus som du vill ha.