Stil 85

Hustyp:
1-planshus
Antal rum:
4 rum och kök
Byggnadsarea:
85,8 m2
Boarea bottenvåning:
76,1 m2
Lägg till i min lista
 

Stil 85

Stil 85 är ett välplanerat fritidshus där kök och vardagsrum har öppen planlösning och snedtak vilket ger en modern känsla och extra rymd. Utgång till trädgården ger fin möjlighet att sudda ut gränsen mellan ute och inne under varma sommardagar.

Huset har tre rymliga sovrum som nås från diskreta ingångar i vinkel, det stora sovrummet har dessutom fått en egen dörr ut till trädgården.

I vardagsrummet är det planerat för en braskamin som ger både värme och mysfaktor.

 

Översikt

Stil 85

Hustyp: 1-planshus
Antal rum: 4 rum och kök
Byggnadsarea: 85,8 m2
Boarea bottenvåning: 76,1 m2
 

Flexibilitet

VästkustStugan tillhandahåller en rad olika fritidshusmodeller. Med hjälp av dessa kan du tillåta dig att inspireras när du ska bygga fritidshus.

Våra flexibla fritidshusmodeller är skapade för att du ska kunna vrida och vända på planlösningen, så att slutresultatet passar just dig och din familj. Känn dig fri att anpassa planlösningen utifrån dina behov. På så sätt kan du bygga ditt unika fritidshus.

Så flexibelt som du önskar

Självklart kan du komma till oss med egna förslag på ritningar och planlösningar. Du kanske rent av har en idé på en helt egen fritidshusmodell? Inga problem! Hör av dig till oss så hjälper vi dig att förverkliga ditt drömhus. Vi på VästkustStugan jobbar för att du ska få det fritidshus som du vill ha.