Harmoni 73

Hustyp:
1-planshus
Antal rum:
4 rum och kök
Byggnadsarea:
73,3 m2
Boarea bottenvåning:
54,4 m2
Lägg till i min lista
 

Harmoni 73

Harmoni 73 är en klassisk VästkustStuga och genom åren en av vår mest populära. Här ligger det stora sovrummet tillsammans med WC:et något avskilt från övriga huset och sovrummet har även utgång till egen uteplats för att möta morgonsolen på bästa sätt. De två mindre sovrummen ligger intill de öppna gemensamma ytorna med kök i vinkel, matplats och storstuga.

Den takförsedda uteplatsen blir som en förlängning av storstugan och skulle även kunna glasas in.

 

Översikt

Harmoni 73

Hustyp: 1-planshus
Antal rum: 4 rum och kök
Byggnadsarea: 73,3 m2
Boarea bottenvåning: 54,4 m2
 

Flexibilitet

VästkustStugan tillhandahåller en rad olika fritidshusmodeller. Med hjälp av dessa kan du tillåta dig att inspireras när du ska bygga fritidshus.

Våra flexibla fritidshusmodeller är skapade för att du ska kunna vrida och vända på planlösningen, så att slutresultatet passar just dig och din familj. Känn dig fri att anpassa planlösningen utifrån dina behov. På så sätt kan du bygga ditt unika fritidshus.

Så flexibelt som du önskar

Självklart kan du komma till oss med egna förslag på ritningar och planlösningar. Du kanske rent av har en idé på en helt egen fritidshusmodell? Inga problem! Hör av dig till oss så hjälper vi dig att förverkliga ditt drömhus. Vi på VästkustStugan jobbar för att du ska få det fritidshus som du vill ha.