Elegans 110

Hustyp:
1-planshus
Antal rum:
4 rum och kök
Byggnadsarea:
109,5 m2
Boarea bottenvåning:
98,7 m2
Lägg till i min lista
 

Elegans 110

Elegans 110 är en av våra största fritidsvillor och signifikativt för alla rum är just storleken. Rymlig entré, stort WC och separat klädvård ger gott om plats för de praktiska bestyren. Och med tre väl tilltagna sovrum har alla i familjen en egen vrå att dra sig tillbaka till.

I de gemensamma ytorna är det en öppen planlösning med kök, matplats och storstuga. Ryggåstaket ger extra rymd och skapar ett härligt rum för många att trivas och umgås i.

 

Översikt

Elegans 110

Hustyp: 1-planshus
Antal rum: 4 rum och kök
Byggnadsarea: 109,5 m2
Boarea bottenvåning: 98,7 m2
 

Flexibilitet

VästkustStugan tillhandahåller en rad olika fritidshusmodeller. Med hjälp av dessa kan du tillåta dig att inspireras när du ska bygga fritidshus.

Våra flexibla fritidshusmodeller är skapade för att du ska kunna vrida och vända på planlösningen, så att slutresultatet passar just dig och din familj. Känn dig fri att anpassa planlösningen utifrån dina behov. På så sätt kan du bygga ditt unika fritidshus.

Så flexibelt som du önskar

Självklart kan du komma till oss med egna förslag på ritningar och planlösningar. Du kanske rent av har en idé på en helt egen fritidshusmodell? Inga problem! Hör av dig till oss så hjälper vi dig att förverkliga ditt drömhus. Vi på VästkustStugan jobbar för att du ska få det fritidshus som du vill ha.