Effekt 97

Hustyp:
1-planshus
Antal rum:
4 rum och kök
Byggnadsarea:
96,6 m2
Boarea bottenvåning:
78,8 m2
Lägg till i min lista Bygg online
 

Effekt 97

Effekt 97 har samma planlösning som Effekt 88 med skillnaden att det är ryggåstak i storstugan och en effektfull spets på gaveln vilket är ett spännande inslag både interiört och exteriört. Spetsen ger också plats för fler fönster vilket skapar ett ljust och luftigt rum att umgås i.

Huset har tre rymliga sovrum och dessutom dubbla klädkammare och från entrén möts man av ett välplanerat kök med egen utgång till trädgården.

 

Översikt

Effekt 97

Hustyp: 1-planshus
Antal rum: 4 rum och kök
Byggnadsarea: 96,6 m2
Boarea bottenvåning: 78,8 m2
 

Flexibilitet

VästkustStugan tillhandahåller en rad olika fritidshusmodeller. Med hjälp av dessa kan du tillåta dig att inspireras när du ska bygga fritidshus.

Våra flexibla fritidshusmodeller är skapade för att du ska kunna vrida och vända på planlösningen, så att slutresultatet passar just dig och din familj. Känn dig fri att anpassa planlösningen utifrån dina behov. På så sätt kan du bygga ditt unika fritidshus.

Så flexibelt som du önskar

Självklart kan du komma till oss med egna förslag på ritningar och planlösningar. Du kanske rent av har en idé på en helt egen fritidshusmodell? Inga problem! Hör av dig till oss så hjälper vi dig att förverkliga ditt drömhus. Vi på VästkustStugan jobbar för att du ska få det fritidshus som du vill ha.

Aktuella visningar

 

Fritidshus Effekt 97

Husmodell: Effekt 97
Ort: Västra Frölunda
Område: Husknuten Göteborg
Återförsäljare: Göteborg

Läs mer

Bygg online

Bygg online