Folkparken, Växjö

Hyresbostäder i Folkparken

I folkparken i Växjö bygger vi 230 hyresbostäder. Det första spadtaget är redan taget och planen är att de första hyresgästerna kommer att kunna flytta in i slutet 2019. Du kommer att kunna välja mellan framför allt av tvåor och treor, men längst upp i husen finns det även större lägenheter på upp till 150 kvadratmeter. Mer detaljerande planer för området kommer att presenteras löpande på  www.folkparkenvaxjo.se.

Lugn miljö

Läget är ett av Växjös bästa, med centrala stadens alla bekvämligheter på bara ett par minuters promenadavstånd. Men trots det centrala läget, är parkområdet avskilt från störande trafik och blir som en grön oas för de boende.

En grön oas

Bostädernas inredning är modern och alla bekvämligheter man vill ha finns där. Utvändigt har det gröna och sköna prioriterats. För att länka ihop ute och inne har alla bostäder en uteplats – på marken eller en väl tilltagen balkong. Alla fönster är också väl tilltagna för ett härligt ljusinsläpp.

Parkeringsplatser

Även om du når i princip allt i Växjö per cykel, har parkeringsmöjligheterna prioriterats. Det kommer både att finnas ett underjordiskt garage och rikligt med platser ovan mark. I jämförelse med andra nyproducerade områden blir det alltså gott om parkeringsplatser.

För mer information

Läs mer på www.folkparkenvaxjo.se

 Är du intresserad att följa projektet kan du besöka Folkparkens Facebooksida:
https://www.facebook.com/folkparkenvaxjo