Brf Södra Jägartorpet

Bara ett stenkast från Färjestad och Klarälven.

Är du trött på innerstadens stress? Vill du komma ut till lugnet, men ändå ha nära till allt? Välkommen till Brf Södra Jägartorpet i Karlstad, här bor du mitt i prick!

Granne med Tyrstugan, skidspår 50 m från fastighetsgränsen och 125 m till Klarälven. Fyra kilometer söderut har du centrala Karlstad. Du tar dig in till stan på det sätt som passar dig bäst. Du har tillgång till goda bussförbindelser, men det fungerar lika bra att ta bilen eller att cykla på den fina cykelväg som börjar runt knuten och följer Klarälven ända in till centrum.

Den rogivande Klarälven bidrar idag starkt till områdets karaktär som en del av det öppna landskap och det rika frilufsliv som du får tillgång till alldeles bredvid. Här lever man nära naturen och kan uppleva friheten.

Här bygger Västkuststugan och Nybyggarna tre tvåvåningshus med sex lägenheter i varje. Alla med egen ingång och parkeringsplats. Storlekarna varierar mellan 61m2 och 75 m2. Lägenheterna på bottenvåning har terrass och de på övervåningen har stor balkong.

Inflyttningen börjar i februari 2020.

Arkitekt: Per Rathsman på Rathsman Arkitektkontor AB

Brf Södra Jägartorpet broschyr
pdf Klicka för pdf.

Försäljning sker genom:


Mäklarhuset i Karlstad

Anna Henriksson
VD/Fastighetsmäklare
Mobil: 070-881 92 00
anna.henriksson@maklarhuset.se

Nybyggarna i Karlstad AB
Per Nilsson
Mobil: 0763-20 04 35
per.nybyggarna@gmail.com