jobb snickare väggspikare

Vi söker medarbetare till husproduktionen i Mjöbäck

Vi söker dig som har gått byggprogrammet eller har arbetserfarenhet av liknande yrke. Det är viktigt att du är praktiskt lagd och kan läsa och följa ritningar. Du behöver kunna svenska i både tal och skrift. Vi använder Revit och AutoCad som ritprogram. Tjänsten är en heltidstjänst med placering i Mjöbäck och vi ser gärna att du kan börja omgående.

Dina arbetsuppgifter

Som väggspikare kommer du arbeta i husproduktionen och tillverka en av marknadens bästa ytterväggar till våra villor, fritidshus och lägenheter.

Din personlighet

Du är noggrann, ansvarsfull och har förmågan att arbeta strukturerat. Du är duktig på att samarbeta men du ska även kunna att jobba självständigt.

Om VästkustStugan

I vår företagskultur hjälps alla åt för att nå framgång och det är engagemanget och viljan att leverera det lilla extra för våra kunder som är avgörande. VästkustStugan präglas av en härlig atmosfär med trevliga kollegor och kännetecknas av en mycket låg personalomsättning. Vi strävar alltid efter långsiktiga relationer och är måna om den personal vi välkomnar till vårt bolag.

Vi ser fram emot din ansökan!

Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den  31 maj.

Ansökan skickas till leif.wallin@vastkuststugan.se

Om du har frågor och funderingar kring rekryteringen och tjänsten är du välkommen att kontakta Leif Wallin.

Tel. 0325-59 05 54

E-mail: leif.wallin@vastkuststugan.se

Leif Wallin
VästkustStugan AB
Öxabäcksvägen 9
512 65 MJÖBÄCK