Vi söker en konstruktör/tekniker till tekniska avdelningen, placering Falkenberg

Konstruktör/Tekniker

VästkustStugan/VästkustVillan söker medarbetare till tekniska avdelningen.

Du som söker ska ha en byggnadsteknisk utbildning och helst erfarenhet inom trähusindustrin. Alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet. Vi tillämpar datorstödd projektering varför vana vid PC och CAD-program är ett krav. Har du kunskaper i Revit är detta meriterande. Tjänsten är en heltidstjänst med placering på kontoret i Falkenberg och vi vill att du börjar snarast.

Dina arbetsuppgifter

Arbetet innebär konstruktion och projektering av villor, fritidshus och lägenheter. Du kommer att arbeta i ett litet team med korta beslutsvägar nära kunder, hustillverkningen, projektansvariga, leverantörer och entreprenörer.

Din personlighet

Som person ser vi att du är prestigelös, ödmjuk och nyfiken. I vår företagskultur hjälps alla åt för att nå framgång och det är engagemanget och viljan att leverera det lilla extra för våra kunder som är avgörande. Du är kommunikativ, engagerad och har förmågan att arbeta strukturerat. Vidare är du resultatinriktad och drivande samtidigt som du är lyhörd för såväl kunder som de företagsgrupper du kommer att arbeta tillsammans med.

VästkustStugan präglas av en härlig atmosfär med trevliga kollegor och kännetecknas av en mycket låg personalomsättning. Vi strävar alltid efter långsiktiga relationer och är måna om den personal vi välkomnar till vårt bolag.

Vill du ha ytterligare information om tjänsten kontakta Göran Nergården på tel. 0706-26 14 43.

Ansökningar behandlas löpande så ansök redan idag!
Skicka din ansökan till: Göran Nergården, VästkustStugan AB, Öxabäcksvägen 9, 512 65 MJÖBÄCK eller via e-post goran.nergarden@vastkuststugan.se senast den 2 juni.

 Se platsannons i Pdf >>