Vi söker en köksritare

Västkuststugan söker en kreativ och noggrann köksritare till marknadsavdelningen. Tjänsten som köksritare innebär att från givna förutsättningar anpassa köks- och klädvårdssnickerier i datormiljö.

Din profil

Vi söker dig som är noggrann, kreativ och har känsla för färg och form. Du trivs med kundkontakt och du är bra på att bygga kundrelationer. Det är viktigt att du kan uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift. Du behöver ha grundläggande datorkunskaper samt att du har ett sinne för system. Du arbetar bra självständigt och är van att ha många kontaktytor. Tidigare erfarenhet av att rita och offerera kök är meriterande men det är inget krav.

Din personlighet

Som person ser vi att du är prestigelös, ödmjuk, hjälpsam och nyfiken. I vår företagskultur hjälps alla åt för att nå framgång. Det är engagemanget och viljan att leverera det lilla extra för våra kunder som är avgörande. Du är kommunikativ, engagerad och har förmågan att arbeta strukturerat. Vidare är du resultatinriktad och drivande, samtidigt som du är lyhörd för både kunder och företagsgrupper som du kommer att arbeta tillsammans med.

Dina arbetsuppgifter

Rollen som köksritare innebär att ta fram anpassande köksritningar enligt önskemål och allmänna krav. Det kan vara kök till våra sålda villor, fritidshus, lägenheter eller kök till kunder som handlar i vår byggvaruhandel. Din uppgift är även att sälja tillval till redan framtagna kök. Ditt arbete är mestadels självständigt men du kommer också att ha kontakt med tekniker,
projektansvariga, leverantörer och entreprenörer.

Tjänsten är på heltid med start omgående. Tjänsten är placerad på huvudkontoret i Mjöbäck.

Har du frågor om tjänsten eller önskar ytterligare information kontakta Leif Litzell via epost: leif.litzell@vastkuststugan.se

Urval sker löpande så ett tips är att söka snart som möjligt dock senast den 31 oktober.

Skicka din ansökan med bifogat CV och personligt brev till:

leif.litzell@vastkuststugan.se