Egen ritning eller idé på fritidshusmodell

Vi bygger efter era önskemål

Det perfekta huset ryms inte i någon mall. Just därför har vi villor och fritidshus i flera olika storlekar och planlösningar. Ni kan dessutom anpassa ert boende i stort sett som ni vill. Se våra husmodeller som en inspirationskälla till ert hus. Känn er fria att göra de ändringar som behövs för att huset skall uppfylla just era behov och krav.

För oss är möjligheten att kunna anpassa sitt boende viktigt. Då vet vi att våra kunder kommer trivas. Tillsammans med våra arkitekter kan du göra de ändringar eller tillägg du önskar. Dessutom erbjuder vi flertalet olika alternativ vad gäller val av bland annat golv, dörrar, fönster, kaminer, vitvaror och uppvärmningsalternativ.

Alla våra fritidshus är dessutom byggda för att användas året om och med några justeringar kan de större modellerna lätt bli helt villaanpassade.

EGEN RITNING ELLER IDÉ PÅ HUSMODELL

VästkustStugan är den flexibla husleverantören som låter dig ha sista ordet. Kom gärna till oss med en egen ritning eller idé på hur ditt hus ska se ut. Vi älskar när våra kunder kommer till oss med egna idéer och skisser på husmodeller och vi gör vårt yttersta för att vi ska kunna tillgodose alla era önskemål utan att tumma på vare sig kvalitet eller byggregler. Tillsammans med våra proffsiga arkitekter och snickare kan ni få ert hus precis så som ni vill ha det.

EN PLANLÖSNING – OLIKA EXTERIÖRER

Har ni hittat den perfekta planlösningen men vill ha en annan fasad, fönstersättning eller taklutning? Det fixar vi. Vi har garanterat lösningar för att ni ska få ert hus precis som ni vill ha det. Vi gör alltid vårt yttersta för att anpassa huset efter just era önskemål och behov. Kontakta oss så berättar vi mer.

KONTAKT