Din fritidshusleverantör i Mjöbäck

Vad kan vara bättre än att jobba med en fritidshusleverantör som motsvarar alla dina förväntningar på kvalitet, effektivitet och trygghet?

Vi på VästkustStugan erbjuder allt detta och mer därtill. När du köper hus av oss, ser vi till att allt går rätt till väga, från beställning till dess att du för första gången sätter nyckel i dörren och kliver in i ditt nya fritidshus.

Tillsammans med våra underleverantörer kan vi ge dig flexibilitet och möjligheten att skapa det hus som du vill ha.

Garanti och försäkring

VästkustStugan arbetar genomgående med kvalitet och omtanke i stort som smått. Punktlighet och noggrannhet är honnörsord hos oss. Vi har en väl upparbetad egenkontroll för material och leverans, vilket gör att vi kan lämna 10-års konsumentskydd med färdigställande- och nybyggnadsförsäkring i omfattning enligt avtal.

Dessutom får du 1-års fullvärdesförsäkring vid byggnation i Sverige. Vi har kreditintyget AAA vilket står för den bästa kreditvärdighet och stabilitet ett företag kan ha.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.