Det här får ni

Ni bestämmer

Ni beslutar fritt över såväl utseende och planlösning som färgsättning, interiör och genomförande.

Gör det enkelt för er

Utgå från den planlösningen i katalogen som ligger närmast era behov och börja anpassa efter era önskemål eller börja skissa på ett tomt blad.

Inga överraskningar

Med en nybyggd VästkustStuga finns det inga dolda fel och därmed inga överraskande kostnader för renovering och modernisering.

Full överblick

Oavsett om ni väljer att göra det mesta själva eller anlitar VästkustStugans montörer till att uppföra huset vill vi vara er partner hela vägen. Hos oss har ni alltid en erfaren bundsförvant.

Påverka kostnaderna

Utifrån er budget är det enkelt att påverka kostnaden för fritidshuset. Förändra huset så det passar era behov optimalt, låt oss hjälpa till eller gör det mesta själva och bygg in en god driftekonomi från start.

Energi- och klimatsmart

Alla VästkustStugor byggs med välisolerade väggar samt treglasfönster och vi strävar alltid efter att välja leverantörer ur miljömässig och ekologisk synvinkel. De större fritidshusmodellerna går även att komplettera med till exempel en värmepump för att få en än mer energismart lösning.

Kvalitet och trygghet

Vi månar om kvalitet och omtanke ner i minsta detalj. Här ingår inte minst punktlighet. Vår erfarenhet, stabilitet och branschkunskap är er trygghet och dessutom har vi tio års produktionsgaranti.