Visningshus Ängen 123 i Abbekås

Ängen 123

LADHUS MED TVÅ VINKLAR

Här erbjuds nu en välplanerad bostad på bekväma 109 kvadratmeter fördelat på ett enda plan i ett T-format hus. Nu kan du ta chansen att köpa ett helt nytt boende med en välplanerad planlösning med tre sovrum, två badrum, stort nytt kök med köksö och fina umgängesytor!

Varmt välkommen till den pittoreska fiskebyn Abbekås och till Kustvägen 32C!


Kontakta Stefan Kristoffersson om du vill boka tid för personlig visning!


Här i byn är det underbart nära till allt livets goda! Havet ligger endast en kort promenad bort och vacker natur med fina promenadstråk omgärdar hela byn. I Abbekås är du i ständig närkontakt med havet och den fina småbåtshamnen. Den välskötta golfbanan är ännu en av träffpunkterna som bidrar till byns fina gemenskap. Här byter man gärna ett par ord innan man kanske slår sig ner på något av byns välbesökta matställen för en bit mat. För barnen finns förskolan Ankaret och även möjlighet till vattensporter i byn. Till grundskola F-6 i näraliggande Skivarp tillsammans med butiker och idrottsanläggning är det endast några kilometer.

Bostaden

Denna bostad passar perfekt till dig som längtar efter lyxen att flytta in där allting är helt färdigställt, helt nytt och helt oanvänt, dessutom allt på bekvämliga ett plan. Allt är noga genomtänkt med ljusa generösa ytor, två helkaklade badrum, tre sovrum i fin storlek och ett kök som ligger i en öppen planlösning tillsammans med vardagsrummet, bortsett ifrån en praktisk vägg som skärmar av för enklare möblering. Ekparkett pryder alla rum undantaget badrum, tvätt och entré där det ligger klinkers på golven. Kök och bad samt tvätt blir fullt utrustade med moderna vitvaror och köket kommer från Marbodal. Uppvärmningen är vattenburen frånluftsvärmepump – ett energieffektivt uppvärmningssystem med skön golvvärme i hela bostaden. Även förvaringen är genomtänkt med en klädkammare i det större sovrummet och en mindre garderob i de andra två sovrummen. Bostaden har en egen privat uteplats, carport och trädgård.

Abbekås är ett välkänt och pittoreskt fiskeläge vid Sydkusten beläget nära såväl Ystad som Skurup. Ystad, endast 15 km bort, nås via vackra kustväg 9 och till Skurup är det ytterligare närmre. I Skurup finns tågstation och anslutningar till E65 för dig som pendlar samt skolor, butiker och annan service. Från Skurup tar du dig till Malmö på endast 25-30 min.


Visningshuset är till salu!

Kontakta ansvarig mäklare:
Therese Malekzadeh 0705- 61 60 70
therese.malekzadeh@lansfast.se

länsförsäkringar fastighetsförmedling logo

Teknisk fakta

HusmodellÄngen 123
HustypEnplansvilla
Boyta109,1 m²
Byggyta123,1 m²

Visningstider


Kontakta Stefan Kristoffersson om du vill boka tid för en personlig visning.

Vi visar även huset bredvid
Husmodell Stil 109!


husförsäljare malmö skåne

Stefan Kristoffersson

Hitta hit

Kustvägen 32C, Abbekås

Kustvägen 32, 274 56 Abbekås, Sverige

Galleri