Visningshus Idyllen

Villaanpassat fritidshus med isolerad gäststuga/förråd

Det här fritidshuset med en boyta på 78 m² har en modern planlösning med öppet kök/vardagsrum med ryggåstak. Sovrummen är placerade i varsin ände av huset vilket gör ett av sovrummen perfekt för gäster eller tonårsbarn. Intill huset finns ett isolerat förråd/gäststuga på 15 m².

Huset är byggt i Vesslunda bara 900 m från Långasands vackra sandstrand stax utanför Falkenberg. Från tomten går en mysig naturstig genom angränsande naturreservat helt utan korsande bilvägar.

I området runt huset finns härliga promenad- och löpstigar, fantastiskt vacker natur hela året. Svampskogen ligger bara ett stenkast från tomten. Närheten till Suseån ger dessutom perfekta möjligheter till kanoting och SUP. Trots närheten till naturen är det ändå promenadavstånd till två restauranger.

Fritidshuset är byggt med villastandard vilket ger låg energiförbrukning. Dessutom har huset frånluftsvärmepump och vattenburen golvvärme för att ytterligare spara på energiförbrukningen.

HusmodellIdyllen 63 (Anpassad)
HustypFritidshus (villanpassat)
Boyta76,0 m²
Byggarea89,0 m²
Adress:Ringduvevägen 7, Heberg

Visningstider


Ring oss eller skicka ett meddelande om ni önskar mer information om huset eller för att boka tid för en personlig visning.


Berit Eriksson säljare Halmstad

Berit Eriksson

husleverantör halmstad

Dennis Eriksson

Hitta hit

Ringduvevägen 7
311 96 Heberg.

Galleri