Båstad – 30 fantastiska tomter med 30 härliga fritidshus!

Kom gärna förbi, bli inspirerad och se hur fint området blev i verkligheten.

Vi hade 30 tomter från början och ett av de första husen som byggdes uppfördes i samarbete med Roomservice-gänget Johnnie, Mattias och Mija Kinning. Se programmen här >>

Många förknippar Båstad med tennis, after beach och sena nätter. Vissa tänker på kultur, till exempel den välbesökta Lilla Filmfestivalen, som lockar intressanta filmskapare till Båstads lilla biograf vid torget medan andra tänker på de unika boutiquerna. På Bjärehalvön öppnar sig ett spännande saltstänkt landskap, där karga stupande klippor gränsar till omsorgsfullt brukad jord. Små stigar leder djupt in i de sägenomspunna snapphaneskogarna, ner i raviner och upp över Hallandsåsens krön. Färgerna, formerna, det böljande landskapet, här blir man betagen!

Bjärehalvön erbjuder dig unika möjligheter till ett rörligt friluftsliv, härliga bad och fina natur- och kulturupplevelser. Här finns ett rikt föreningsliv med över 200 aktiva föreningar. Vidderna är sagolika med utsikt över halvöns böljande ängar och potatisåkrar, en given plats för dig som söker avkoppling och naturligt lugn. Här blandas traditioner och framtidstro. En mångfald i aktiviteter och äventyr väntar för både stora och små!

Unika tomter ett fåtal meter från stranden och cykelavstånd till Båstad Centrum! ”Gå och ta ett dopp i havet och sola på ”din” strand. Cykla eller gå till Båstad och ät en härlig middag – och låt bilen stå hemma! Njut av vågbrus och fågelsång…  ”

Adress: Silvias väg, Hemmeslöv, Båstad. Hitta hit >>