Välj fritidshus och bo där jämt!

Svenskarnas dröm om fritidshuset handlar idag om bekväm avkoppling snarare än att leva ett enkelt liv nära naturen. Ett nybyggt hus vid vattnet med hög standard och en miljö där man kan vila, njuta och koppla av i när man kommit upp i åren. Att det dessutom är en god investering är ju en fantastisk fin bonus.

Vår standard uppfyller högt ställda krav på funktion, kvalité och design. Dessutom har alla våra fritidshus året-runt-standard med tjocka välisolerade väggar, 3-glas fönster, fullt utrustade kök och badrum.

På VästkustStugan kan vi se att kundernas önskemål har förändrats över tiden. Förr ville våra kunder ha en renodlad sommarstuga, sedan kom önskemål om en året-runt-stuga, och nu vill man i princip ha ett mindre hus dit man kan flytta som pensionär.

Åldern på våra kunder varierar givetvis men majoriteten av dem som köper fritidshus av oss är i åldern 50+ och många av dem planerar på sikt att bosätta sig permanent i fritidshuset. Därför vill de ha alla bekvämligheter som en vanlig villa kan erbjuda, men med lite mindre boyta. Detta tillgodoser vi på VästkustStugan.

Ljus och rymd efterfrågasÄven kundernas krav på hur fritidshuset skall se ut har förändrats över tiden. De flesta som bygger nytt i dag vill ha ett snyggt, fräscht och modernt hus med hög standard, stora glaspartier och mycket rymd inomhus. VästkustStugans modeller är populära och finns i väldigt många utföranden.

De flesta som drömmer om ett fritidshus vill nästan alla bo nära vatten, mest populärt just nu är västkusten och kustnära i Stockholmsområdet men vi säljer hus till kunder i hela landet från Umeå och söderut.

Vi hjälper dig att hitta tomtenDe flesta nybyggare har redan en tomt att bygga på men det finns också de som hittar en tomt med hjälp av de kontakter våra säljare har. Det var t.ex. en vinnare i Miljonlotteriet som bodde norrut i landet men ville bygga ett fritidshus på västkusten där barnen bor. De fick hjälp att hitta en tomt och skall nu använda huset som fritidshus till en början, för att senare flytta dit permanent.

Flexibiliteten och kvalitén väger tungtVästkustStugan skräddarsyr och anpassar husen efter kundernas önskemål, alla har olika behov och de försöker vi alltid tillgodose. VästkustStugan är väldigt flexibla när det gäller utformingen på husen. Anpassningarna kan gälla allt ifrån att inreda en bastu, spegelvända entré/tvättstuga, ändra läget på vardagsrummet, byta takutformning eller bara göra en förlängning av huset. Har kunden en egen ritning eller idé på husmodell så är det inga problem för oss på VästkustStugan, kontakta vårt närmaste försäljningskontor så hjälper vi till att skapa huset som ni vill ha.

Vi är kända för vår fina och höga kvalitet och det är tryggt att veta som kund att vi byggt mer än 50000 hus och har funnits sedan 1932.