VästkustStugan & VästkustVillan

Bygg hus med en av Sveriges mest flexibla hustillverkare

HUSTILLVERKARE OCH HUSLEVERANTÖR

VästkustStugan AB är en av de äldsta hustillverkarna i Sverige. Vi bygger villor under varumärket VästkustVillan och fritidshus under varumärket VästkustStugan. Hos oss finns en samlad kompetens som vi mer än gärna delar med oss av till våra kunder. Vi har en väl upparbetad egenkontroll för material och leverans och vi jobbar enbart med välkända leverantörer. Byggfel-, nybyggnads- och fullvärdesförsäkring ingår. Vi har självklart kreditintyget AAA vilket står för den bästa kreditvärdighet och stabilitet ett företag kan ha. Det gör oss till en trygg hustillverkare.

Sedan VästkustStugans start 1932 har vi sålt fler än 50 000 hus. Vi garanterar dig en stabil partner med lång erfarenhet av att bygga hus med hög kvalitet. Detta sammantaget gör oss till en hustillverkare och husleverantör som ni kan lita på.

Vi bygger hus efter konstens alla regler och lämnar inget åt slumpen. Tillsammans med er bygger vi huset ni alltid drömt om.

Kontakta gärna oss om ni vill veta mer om VästkustStugan och VästkustVillan som hustillverkare, eller om ni har några funderingar kring att bygga hus. Vi finns på ett flertal orter runt om i landet och svarar mer än gärna på era frågor.

Bygg online

Bygga hus online med vårt bygg online-verktyg. Testa liggande panel, stående panel eller kanske om det blir fint med putsad fasad. Lek med olika val av fasadfärg, färg på fönster och dörrar eller takpannor. Invändigt kan du pröva olika färger, bänkskivor och skåpsluckor i köket. Pröva olika golv, kakel klinkers och dörrar. Våra hus har miljoner möjligheter och bygg online kan ge en föraning om hur just ditt nya hus ska se ut.

Flexibel hustillverkare

VästkustStugan är en av Sveriges äldsta och mest flexibla hustillverkare. Vi bygger villor och fritidshus av högsta kvalitet med en standard utöver det vanliga. Vi har över 120 husmodeller som alla kan anpassas helt efter just era önskemål och behov. Inspireras och välj en av våra husmodeller och ändra sen hur mycket eller lite du vill för att huset ska passa just dig och din familjs behov. Har ni ritat en egen husmodell? Inga problem! Hör av er till oss så hjälper vi er att förverkliga ert unika hus.

Leverantör av nyckelfärdigt hus

Vi säljer både nyckelfärdiga hus och fritidshus, villor och fritidshus som byggsats eller något mitt emellan. Hos oss kan ni alltid själva välja om ni vill ha ett nyckelfärdigt hus, så kallad generalentreprenad eller om ni vill ha delad entreprenad där ni själva har avtal med en eller flera olika entreprenörer. Vi är med er hela vägen oavsett vad ni väljer. Vi hjälper er att bygga hus så som ni vill ha det.